Categorieën
Merken

Dovy geeft de keuken de plaats die zij verdient, de centrale ontmoetingsplaats in huis. Keukens zijn al lang niet meer enkel om in te koken. Ze vervullen een bredere sociale functie: koken, eten, praten, plannen ... De keuken is een spil in het dagelijkse leven geworden... Daarom moet een keuken niet enkel handig, maar ook oogverblindend mooi zijn. Wil jij een praktische en mooie keuken? Neem zeker een kijkje bij Dovy.

Dovy Keukens promoties

Dovy geeft de keuken de plaats die zij verdient, de centrale ontmoetingsplaats in huis. Keukens zijn al lang niet meer enkel om in te koken. Ze vervullen een bredere sociale functie: koken, eten, praten, plannen ... De keuken is een spil in het dagelijkse leven geworden... Daarom moet een keuken niet enkel handig, maar ook oogverblindend mooi zijn. Dovy wil sinds jaar en dag keukens maken die uitblinken in kwaliteit, functionaliteit en schoonheid. Alles top, behalve de prijs!
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Design laminaat van Huismerk - Dovy Keukens vanaf € 9328,00, prijzen van Design fineer eik scarved gebeitst - laminaat van Huismerk - Dovy Keukens vanaf € 11978,00 en prijzen van Sirius glas lak van Huismerk - Dovy Keukens vanaf € 17900,00.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten