Categorieën
Merken

Budgetslager Heist-op-den-Berg

Budgetslager
km
Pastoor Pitetlaan 33/A, 3130 Begijnendijk
(4)
Geen gegevens beschikbaar

Budgetslager folders deze week

Budgetslager heeft inmiddels decennia lang ervaring in het leveren van kwaliteitsproducten aan voordelige prijzen. Budgetslager garandeert haar klanten een ambachtelijke slagerskwaliteit van 100% Belgisch rund-, kalfs-, varkens- en kippenvlees. De grootste troeven van Budgetslager zijn: kwaliteit, professionalisme, hygiëne en de talrijke promoties.

Budgetslager promoties deze week

Budgetslager is een beenhouwerij keten met tientallen winkels in België en bestaat al decennialang. Het vlees van de Budgetslager is van goede kwaliteit en wordt geleverd tegen de meest voordelige prijs. De Budgetslager heeft ervaren en gekwalificeerde beenhouwers. Het vlees van de Budgetslager vindt u wekelijks terug in de promotie folder met week aanbiedingen, rode prijzen en de wekelijkse Budgetslager "knipbon" vlees aanbieding.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Aspergesoep van Huismerk - Budgetslager vanaf € 3,99, prijzen van Kippenburger van Huismerk - Budgetslager vanaf € 14,49 en prijzen van Strasbourg kip van Huismerk - Budgetslager vanaf € 17,06.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten