Categorieën
Merken

Action Hensies

Action
km
Rue de la Corderie 7, 7370 Dour
(232)
Geen gegevens beschikbaar
Action
km
Rue de Mons 280, 7301 Boussu
(1777)
Geen gegevens beschikbaar
Action
km
Rue Neuve Chaussée 169, 7600 Péruwelz
(654)
Geen gegevens beschikbaar

Action folders deze week

Bij Action vind je een verrassend en divers assortiment van huishoudartikelen, kantoorartikelen, cosmetica, textiel, speelgoed en meer aan een zeer lage prijs. Wekelijks verschijnen er nieuwe items in hun winkel. Er zijn zowel A-merken als huismerken te koop in de Action. Action hecht belang aan kwaliteit, duurzaamheid en transparantie. Neem op deze pagina alvast een kijkje tussen de acties en aanbiedingen in de promotiefolder van Action.

Action promoties deze week

Action is een winkelketen waar je tal van producten aan een zeer lage prijs kan kopen. Je vindt er huishoudartikelen, cosmetica, textiel, speelgoed, voeding en seizoensartikelen. Er zijn dagelijks nieuwe items in de winkel. Dankzij de grootschalige inkoop kan Action haar prijzen laag houden en zo klanten aantrekken.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Iris opbergbox van Iris vanaf € 0,88, prijzen van Haarborstel van Huismerk - Action vanaf € 0,99 en prijzen van Craft universe designblok van Craft Universe vanaf € 1,39.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten