Categorieën
Merken

Action Herve

Action
km
Rue de la Clef 41 4650 Herve
Geen gegevens beschikbaar
Action
km
Rue Lucien Defays 61 4800 Verviers
(369)
Geen gegevens beschikbaar
Action
km
Rue de la Clef 275 4620 Fléron
(143)
Geen gegevens beschikbaar

Action folders

Bij Action vind je een verrassend en divers assortiment van huishoudartikelen, kantoorartikelen, cosmetica, textiel, speelgoed en meer aan een zeer lage prijs. Wekelijks verschijnen er nieuwe items in hun winkel. Er zijn zowel A-merken als huismerken te koop in de Action. Action hecht belang aan kwaliteit, duurzaamheid en transparantie. Neem op deze pagina alvast een kijkje tussen de acties en aanbiedingen in de promotiefolder van Action.

Action promoties

Action is een winkelketen waar je tal van producten aan een zeer lage prijs kan kopen. Je vindt er huishoudartikelen, cosmetica, textiel, speelgoed, voeding en seizoensartikelen. Er zijn dagelijks nieuwe items in de winkel. Dankzij de grootschalige inkoop kan Action haar prijzen laag houden en zo klanten aantrekken.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Stickervellen van Huismerk - Action vanaf € 0,49, prijzen van Speelgoed-dieren van Huismerk - Action vanaf € 0,59 en prijzen van Stuiterballen van Huismerk - Action vanaf € 0,89.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten