Categorieën
Merken

Eggo Hotton

Eggo
km
Rue du Parc Industriel 8, 6900 Marche-en-Famenne
(30)
Geen gegevens beschikbaar

Eggo folders deze week

Voor Eggo Kitchen Houses is de keuken een plaats waar design, ergonomie en esthetica ten dienste staan van gebruikscomfort en van een perfecte organisatie, door de praktische en functionele aspecten te optimaliseren. De beproefde fabricageprocessen, de weerstands- en slijtagetests en de strenge kwaliteitsnormen garanderen voor elke èggo keuken: perfecte elementen, onberispelijke afwerking, stevigheid bestand tegen elke beproeving… en dus de beste kwaliteit/prijs-verhouding!

Eggo promoties deze week

Voor Eggo Kitchen Houses is de keuken een plaats waar design, ergonomie en esthetica ten dienste staan van gebruikscomfort en van een perfecte organisatie, door de praktische en functionele aspecten te optimaliseren. De beproefde fabricageprocessen, de weerstands- en slijtagetests en de strenge kwaliteitsnormen garanderen voor elke Eggo keuken: perfecte elementen, onberispelijke afwerking, stevigheid bestand tegen elke beproeving en dus de beste kwaliteit/prijs-verhouding.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Deze tv-meubel van Huismerk - Eggo vanaf € 1190,00, prijzen van Deze opbergcombinatie en accessoires inbegrepen van Huismerk - Eggo vanaf € 1990,00 en prijzen van Deze badkamermeubelen met spiegel inbegrepen van Huismerk - Eggo vanaf € 2590,00.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten