Categorieën
Merken

OKay Jabbeke

OKay
km
Gistelsteenweg 216, 8490 Jabbeke
(489)
Geen gegevens beschikbaar
OKay
km
Heidelbergstraat 1, 8210 Zedelgem
(291)
Geen gegevens beschikbaar
OKay
km
Aartrijkestraat 82, 8480 Ichtegem
(295)
Geen gegevens beschikbaar

OKay folders deze week

Je krijgt bij OKay service en kwaliteit voor de laagste prijzen in je buurt. Om je dit te kunnen garanderen, vergelijkt OKay dagelijks hun prijzen met de winkel- en folderprijzen van hun concurrenten. OKay houdt bij deze prijsvergelijking rekening met de winkels die binnen een straal van enkele kilometers rondom je OKay-buurtwinkel liggen.

OKay promoties deze week

OKay Buurtwinkels is de gezellige buurtwinkel waar je terecht kan voor al je dagelijkse boodschappen. Je vindt bij Okay Buurtwinkels een ruim assortiment op een compacte oppervlakte zodat je vlot en efficiënt kan winkelen. Je kan rekenen op service en kwaliteit voor de laagste prijzen in je buurt. Het assortiment van OKay Buurtwinkels bestaat uit voeding, dranken, huishoudartikelen en verse groenten en fruit.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Kampioentje van Huismerk - Okay vanaf € 0,59, prijzen van Lipton ice tea original bruisend van Lipton vanaf € 0,63 en prijzen van Snackbroodje van Huismerk - Okay vanaf € 0,69.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten