Zehnder folders deze week en volgende week

Momenteel zijn er geen actieve folders van Zehnder. Je kan andere folders vinden via de folders pagina.

Het uitgangspunt van Zehnder: ‘Verse en vooral zuivere lucht in je woning’. Zehnder biedt de meest kwalitatieve designradiatoren in verschillende stijlen aan. Zij laten je graag hun originele en meer standaard verwarmingspanelen, convectoren, ventilatiesystemen, plafondstralingspanelen en clean air solutions zien op hun website, webshop of in een van hun showrooms. Ontdek niet alleen de producten van Zehnder, maar leer ook bij met Zehnder! Je kan als professional bijvoorbeeld een opleiding volgen bij Zehnder Academy waardoor je nóg meer verstand krijgt van ventilatie.

Zehnder is een complete leverancier van: designradiatoren, ventilatie, convectoren, plafondstralingspanelen, clear air solutions en verwarmingswanden tot ventilatiesystemen voor een comfortabel woonruimteklimaat met hoogste energie-efficiëntie bij een laag verbruik, stilste ventilatie en beste luchtkwaliteit.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten