Categorieën
Merken

ElectroStock is een keten van elektronica winkels die actief is in België. De filosofie van ElectroStock is eenvoudig: de beste merken aan de laagste prijzen, het hele jaar door. Doordat ze altijd in grote hoeveelheden aankopen slagen ze erin om goedkoper te zijn dan de concurrenten. Daarnaast bieden ze ook een garantie van minimum 2 jaar op iedere aankoop. Het hele aanbod van ElectroStock is op voorraad en direct beschikbaar. Je kan je toestel dus direct meenemen. Doe je dit liever niet kan je ervoor kiezen je toestel te laten leveren en/of plaatsen. Bij PromoButler vind je de nieuwste folders en de beste acties van ElectroStock.

ElectroStock promoties deze week

ElectroStock is een keten van elektrozaken waar je huishoudelektro kan vinden tegen de laagste prijzen. In het assortiment zitten onder andere tv’s, frigo’s, wasmachines, ovens, kleine keukenelektro en zoveel meer. ElectroStock verkoopt de beste merken aan de laagste prijzen. Enkele merken die ze aanbieden zijn Samsung, LG, Panasonic, Whirlpool, Braun, AEG, ... Bovendien krijg je op alle aangeboden toestellen een garantie van minimum 2 jaar. Bij PromoButler vind je de nieuwe folders en de beste promoties van Electrostock.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Braun staafmixer - mixeur plongeant mq5235 van Braun vanaf € 45,00, prijzen van Philips airfryer hd9255-60 van Philips vanaf € 89,00 en prijzen van Philips airfryer hd9255-60 van Philips vanaf € 89,00.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten