Categorieën
Merken

Bristol Kapellen

Bristol
km
Picoloplein 5 2940 Stabroek
(57)
Geen gegevens beschikbaar
Bristol
km
Bredabaan 891 2170 Merksem
(172)
Geen gegevens beschikbaar
Bristol
km
Keesinglaan 20 2100 Deurne
(85)
Geen gegevens beschikbaar

Bristol is een schoenen discounter die actief is in de Benelux. Bristol was vroeger bekend onder de naam Shoe Discount. Je vindt er een uitgebreid assortiment schoenen, kleding en accessoires voor het hele gezin. Enkele merken die ze aanbieden zijn Nike, Adidas, Reebok, Converse, … Bij Bristol vind je kwaliteitsschoenen tegen scherpe discountprijzen. Het hele aanbod van Bristol kan je ook online bestellen en thuis laten leveren of ophalen in de winkel in je buurt. In de folder van Bristol vind je de beste aanbiedingen en acties. Bristol, veel schoen voor weinig poen!

Bristol promoties

Bristol is een schoenenwinkel die deel uitmaakt van de Euro Shoe Group, een moderetailer in de Benelux. Vroeger stonden ze bekend onder de naam Shoe Discount, maar in 2016 hebben ze hun naam veranderd. Bristol heeft een uitgebreid assortiment schoenen voor zowel dames, heren als kinderen, kortom het hele gezin. Buiten schoenen verkopen ze ook kleding en andere accessoires. In de webshop van Bristol kan je hun producten online bestellen en laten leveren of je kan ze zelf ophalen in je lokale winkel. Hun slogan is: Bristol, veel schoen voor weinig poen! Als discounter verkopen ze kwaliteitsschoenen aan een lage prijs. In de folder van Bristol ontdek je altijd de beste acties en promoties.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Jurk blue queen van Blue Queen vanaf € 10,00, prijzen van Jurk - blue queen van Blue Queen vanaf € 10,00 en prijzen van Trui - blue queen van Blue Queen vanaf € 10,00.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten