Orange Kaprijke

Orange
km
Markt 38, 9900 Eeklo
(155)
Geen gegevens beschikbaar

Orange folders deze week en volgende week

Momenteel zijn er geen actieve folders van Orange. Je kan andere folders vinden via de folders pagina.

Orange heeft voor een ware revolutie en democratisering van de mobiele markt in België gezorgd. Orange was de eerste operator die prepaidkaarten aanbood, een 4G-netwerk uitbouwde en onlangs een alternatief tv- en internet aanbod op het kabelnetwerk lanceerde.

Orange is een telecombedrijf dat wereldwijd haar klanten voorziet van de beste producten qua telecom en televisie. Bij Orange kun je terecht voor zowel telecom abonnementen, prepaid kaarten, losse gsm’s en smartphones, mobiel + internet + tv bundels, zen-abonnementen, accessoires en nog veel meer. Orange kent wereldwijd ruim 5,5 miljoen klanten en is daarbij een van de grootste bedrijven in België wat betreft telecommunicatie. Orange staat erom bekend dat zij zeer snel internet aanbieden voor de consumenten, in België is Orange bijvoorbeeld nummer 1 als het gaat om 4G netwerk infrastructuur. Orange biedt 6 verschillende telefoonabonnementen aan, deze variëren van 100 MB’s & 90 minuten bellen met onbeperkt sms + Orange Cloud 16GB tot 10 GB internet, onbeperkt bellen, onbeperkt sms’en, Coyote navigatiedienst. Kortom: voor iedere gebruiker is er wel een geschikt abonnement te kiezen. Wat verder erg fijn is om te weten: bellen, surfen en sms’en in de hele EU is nu even voordelig als in België. Door de Europese wetgevingen zijn roamingkosten in de Europese Unie vanaf 11 juni 2017 verleden tijd. Wanneer je in de EU reist, gebruik je dus de nationale volumes van je tariefplan en betaal je evenveel als in België. Ook de abonnementen zijn gewoon geldig in de gehele Europese Unie. Bij Orange vind je de beste en nieuwste smartphones van Apple, Samsung, Huawei en nog veel meer bekende merken. Verder voorziet Orange niet alleen particulieren, maar ook zelfstandigen/kleine ondernemingen of grotere ondernemingen van abonnementen en telefoons. Op de website van PromoButler worden de beste promoties van Orange gepubliceerd, dus hou de website in de gaten en profiteer van deze super fijne prijzen!

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten