Categorieën
Merken

Torfs Kruibeke

Torfs
km
Moretusstraat 98 2660 Antwerpen
(17)
Geen gegevens beschikbaar
Torfs
km
Hermelijnstraat 16 9120 Beveren
Geen gegevens beschikbaar
Torfs
km
Antwerpsesteenweg 7 2630 Aartselaar
(381)
Geen gegevens beschikbaar

Torfs folders

Momenteel zijn er geen actieve folders van Torfs. Je kan andere folders vinden via de winkels pagina.

Wie bij Torfs binnenstapt, heeft steeds een voetje voor. Zowel wat het ruime merkaanbod, de aangeboden kwaliteit als het winkelplezier betreft. De klanten zoeken schoenen, handtassen die hen het beste past en doen dat liefst in een aangenaam kader. Daarom staan onze verkopers paraat en krijg je op elk ogenblik de aandacht die je verdient. Bezoek zeker ook hun webshop.

Torfs promoties

Torfs wil op maatschappelijk vlak zijn steentje bijdragen vanuit de overtuiging dat dit alles bijdraagt tot duurzaamheid in en buiten het bedrijf. Door middel van verschillende klantenacties en initiatieven concretiseert Torfs zijn financieel engagement naar 5 verschillende partners. Ben je op zoek naar de laatste nieuwe trends voor schoenen zowel voor groot als klein, dan kan je zeker bij Torfs terecht.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Skechers Delson Kaki Veterschoenen van Skechers vanaf € 62,95, prijzen van FitFlop Mina Gouden Sandalen vanaf € 80,95 en prijzen van Clic! Roze Sandalen van Sharp Click vanaf € 85,95.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten