Categorieën
Merken

Multi Bazar Ledegem

Multi Bazar
km
Schardouwstraat 7 8870 Izegem
(13)
Geen gegevens beschikbaar
Multi Bazar
km
Roeselaarsestraat 489 8870 Izegem
(909)
Geen gegevens beschikbaar

Multi Bazar is een winkel waar je terecht kan voor een uitgebreid assortiment. Het assortiment van Multi Bazar bestaat uit babyartikelen, doe-het-zelf, textiel, bureau-artikelen, speelgoed en verlichting. Je wordt met een glimlach ontvangen in de toonzaal van Pittem of Izegem. Voor de nieuwste folders kan je hier terecht.

Multi Bazar promoties

Multi Bazar is een keten van winkels waar je terecht kan voor een uitgebreid assortiment speelgoed, verlichting, doe het zelf, baby, kleding. De artikelen kan je kopen in de winkels of via de webshop. Multi Bazar biedt speciale kortingen voor onthaalmoeders alsook kan je een geboortelijst aanmaken. Er zijn ook samenwoonacties.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Wham Opbergdoos 13 Verd 29X19X4Cm van Wham-o vanaf € 3,95, prijzen van Airwick Freshmatic Nav 250Ml Apple Season van Airwick vanaf € 3,99 en prijzen van Fischer Fu 8X50K van Fischer vanaf € 4,65.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten