Hans Anders Lennik

Hans Anders
km
Shopping Cora, Olympische Dreef 15, 1070 Anderlecht
(23)
Geen gegevens beschikbaar
Hans Anders
km
Morettestraat 11b, 1740 Ternat
(6)
Geen gegevens beschikbaar
Hans Anders
km
Volpestraat 1, 1500 Halle
(7)
Geen gegevens beschikbaar

Hans Anders folders deze week en volgende week

Momenteel zijn er geen actieve folders van Hans Anders. Je kan andere folders vinden via de folders pagina.

Hans Anders is de grootste en goedkoopste opticien van België. Naast het uitgebreid assortiment brillen en lenzen in de winkel, kan je nu online je bril bestellen. Je kiest je montuur, geeft de gegevens voor de glazen in en je kan bestellen. Natuurlijk helpt Hans Anders je ook graag verder in de winkel zelf.

Ben je toe aan een nieuwe bril, lenzen, zonnebril op sterkte of een gehoorapparaat? Voor al deze dingen zit je goed bij Hans Anders, want daar hebben ze het beste met je oren en ogen voor. Je kunt hier terecht voor het hele gezin, want zij bieden een breed assortiment brillen aan voor mannen, vrouwen en kinderen. Ben je het eigenlijk helemaal zat om elke dag een bril te dragen? Wellicht is het dan een goed idee om over te stappen naar contactlenzen. Het is belangrijk dat je goed geïnformeerd wordt voordat je lenzen gaat dragen. Welk type lens past bijvoorbeeld bij jou en waar moet je op letten? Hans Anders geeft je praktische tips om je op weg te helpen. Of je het beste dag- of maandlenzen kunt gebruiken, of je je ogen nog kunt schminken, of je beter harde of zachte lenzen kunt kiezen en wat je kunt doen tegen droge ogen. Bij Hans Anders vind je verschillende soorten lenzen en vloeistoffen. Ook op het gebied van brillen en zonnebrillen op sterkte ben je hier aan het juiste adres. Vind je het moeilijk om te beslissen? De “Meest bekeken-categorie” en de “Nieuwste monturen-categorie” kunnen je helpen bij je keuze. Hou deze pagina van PromoButler goed in de gaten om geen enkele kortingscode of promotie van Hans Anders te missen. Op die manier weet je zeker dat je nooit te veel betaalt!

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten