Categorieën
Merken

Lidl Lennik

Lidl
km
Kerkstraat 70, 1742 Ternat
(758)
Geen gegevens beschikbaar
Lidl
km
Bergensesteenweg 250, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
(1275)
Geen gegevens beschikbaar
Lidl
km
Ring-West 13, 9400 Ninove
(707)
Geen gegevens beschikbaar

Bekijk de promotie Parkside reciprozaag pfs 710 d3 in de Lidl folder

Folder met artikel Parkside reciprozaag pfs 710 d3
Folder met artikel Parkside reciprozaag pfs 710 d3

Bekijk meer aanbiedingen in de verschillende Lidl folders

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs! Lidl is een supermarktketen waar je terecht kan voor je dagelijkse boodschappen. Je vindt er een uitgebreid assortiment food en non-food artikelen van kwalitatieve huismerken zoals Silvercrest, Parkside, Florabest, Crivit en Powerfix. Naast de lokale winkels kan je de Lidl producten ook kopen in hun online shop. Wekelijks kan je in de Lidl folder diverse artikelen in promotie vinden. Lidl legt de nadruk op versheid, kwaliteit en klanttevredenheid. Dit doen ze door hoogkwalitatieve producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs. De nieuwste folders van Lidl raadpleeg je bij Promobutler.be.

Lidl promoties deze week

Lidl is een supermarktketen met als motto: “De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs”. Ze hebben een uitgebreid assortiment dat bestaat uit food artikelen zoals fruit, groenten, vlees, brood en drank. Daarnaast verkopen ze ook non-food artikelen van diverse thema’s zoals elektrische apparaten, huishoudartikelen, babyartikelen, kleding, … Lidl focust op kwaliteit, versheid en betaalbaarheid. Dit komt ook terug in hun sterke huismerken zoals Silvercrest, Parkside en Florabest. Wekelijks vind je in de Lidl folder de beste promoties terug.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van UNITED OFFICE Lamineerfolie, voor A4/A5 en foto's van United Office vanaf € 2,99, prijzen van PARKSIDE Lijmpatronen »PHPZ 2 B2« van Parkside vanaf € 4,99 en prijzen van LIVARNO HOME Franjegordijn, 90 x 240 cm van Livarno vanaf € 4,99.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten