Categorieën
Merken

Maxi Zoo Liedekerke

Maxi Zoo
km
Gentsesteenweg 327/N 9, 9300 Aalst
(349)
Geen gegevens beschikbaar
Maxi Zoo
km
Stwg. op Dendermonde 65, 1745 Opwijk
(87)
Geen gegevens beschikbaar
Maxi Zoo
km
Mechelsesteenweg 26, 9200 Dendermonde
(421)
Geen gegevens beschikbaar

Welkom bij Maxi Zoo! De gezelligste dierenspeciaalzaak van het land met een ruim assortiment dierenproducten tegen scherpe prijzen. Bij Maxi Zoo vind je alles om het jouw huisdier écht naar zijn zin te maken! Op deze promotiepagina kan je alle acties en folders van Maxi Zoo raadplegen.

Maxi Zoo promoties deze week

De winkels van Maxi Zoo zijn modern ingerichte, grootschalige dierenspeciaalzaken. Direct bij binnenkomst valt de gezelligheid van de winkels op, de heldere sfeervolle verlichting, de ruime opzet en de bereikbaarheid van de geboden artikelen welke per diersoort worden gepresenteerd. Er worden niet alleen luxe producten verkocht maar ze bieden ook een ruim assortiment kwaliteitsartikelen tegen een zeer lage prijs.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van MultiFit Native Kauwknopen met Kip S van Multifit vanaf € 2,19, prijzen van BUBECK hondenkoekjes 'Vrolijk Pasen' 210 g vanaf € 3,49 en prijzen van MultiFit Celebration Chips voor honden 120 g van Multifit vanaf € 3,99.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten