Categorieën
Merken

Kwantum Lier

Kwantum
km
Herentalsebaan 377, 2160 Wommelgem
(138)
Geen gegevens beschikbaar
Kwantum
km
Nora Tilleylaan 16, 2800 Mechelen
(25)
Geen gegevens beschikbaar
Kwantum
km
Bredabaan 960, 2170 Antwerpen
(321)
Geen gegevens beschikbaar

Kwantum folders deze week en volgende week

Als je van je huis een thuis wilt maken, begin je bij Kwantum. Bij de grootste woondiscounter van België en Nederland vind je alles voor je huis volgens de laatste trends: raam- en vloerbekleding, tapijten, behang & verf, meubels, verlichting en decoratie. De kwaliteit is altijd goed en de prijzen altijd laag. De laagste van België zelfs. Daar woon je beter van!

Kwantum promoties deze week

Kwantum is de grootste woondiscounter in Nederland en Vlaanderen. Kwantum is marktleider in vloerbedekking, laminaat, gordijnen, vitrages, behang en verlichting en een van de grootste aanbieders van meubelen, tuinmeubelen, keukendecoratie, rotan, kindermeubelen, woningdecoratie, opberg, gereedschap, huishoudtextiel en verf. Kortom, Kwantum biedt een verrassend compleet assortiment van leuke en actuele artikelen voor in en om het huis. Kwantum biedt de laagste prijs, evenals een verrassend complete service.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Buitenverlichting van Huismerk - Kwantum vanaf € 1,50, prijzen van Alle bloempotten voor buiten van Huismerk - Kwantum vanaf € 1,75 en prijzen van Alle vazen van Huismerk - Kwantum vanaf € 2,20.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten