Categorieën
Merken

Colruyt Limburg

Colruyt
km
Av. Reine Astrid 97 4802 Verviers
(796)
Geen gegevens beschikbaar
Colruyt
km
Rue de Herbesthal 58 4700 Eupen
(740)
Geen gegevens beschikbaar
Colruyt
km
Bd des Gérardchamps 60 4800 Verviers
(1194)
Geen gegevens beschikbaar

Colruyt folders

Colruyt is een keten van supermarkten en is onderdeel van de Colruyt Group. Deze Group bestaat onder andere uit Colruyt, OKay, Bio-Planet, Collishop, DreamBaby, DreamLand en Spar. In België zijn er meer dan 230 Colruytwinkels, die allemaal de laagste prijzen garanderen. Via PromoButler vind je altijd de actuele folders, promoties en acties bij Colruyt!

Colruyt promoties

Colruyt is een supermarkt met een ruim assortiment van zowel food als non-food artikelen. Colruyt biedt niets dan kwaliteit in de versmarkt, diepvriesafdeling, beenhouwerij, drankenafdeling en non-food afdelingen met onder andere speelgoed en kantoorgerief. Bij Colruyt doe je al je boodschappen tegen de laagste prijs, dankzij de laagsteprijsgarantie! Als je ergens een lagere prijs ziet, kan je deze doorgeven naar de Rode Telefoon en worden de prijzen in de Colruytwinkels onmiddellijk aangepast. Met de Extra-kaart krijg je op bepaalde producten ook nog Extra-kortingen. Je kan ook snel en makkelijk je boodschappen online reserveren en de volgende dag afhalen in één van de Collect&Go afhaalpunten. Bij PromoButler vind je altijd de actuele folders, promoties en acties van Colruyt!
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Boni selection bio wortelen van Boni vanaf € 1,49, prijzen van Wijnglas halloween hand paars van Huismerk - Colruyt vanaf € 1,50 en prijzen van Appelen belgica van Huismerk - Colruyt vanaf € 1,69.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten