Categorieën
Merken

Base Lint

Base
km
Klaverenaard 8 2650 Edegem
Geen gegevens beschikbaar
Base
km
Statielei 33 2640 Mortsel
(72)
Geen gegevens beschikbaar
Base
km
Sint-Bernardsesteenweg 131 2020 Antwerpen
(91)
Geen gegevens beschikbaar

Base biedt je een uitgebreid gamma van smartphones, gsm's, mobiel internet, vast internet, abonnementen en tariefplannen. Voor deze artikelen kan je terecht in een Base Shop of op de webshop van Base. Bekijk hier de folders en promoties van Base.

Base promoties

BASE positioneert zich op de Belgische markt van mobiele telefonie via het merk BASE. Hun producten en diensten worden verkocht in de BASE shops, maar ook online en via onrechtstreekse kanalen. Wil je dat er naar jouw behoeften wordt geluisterd ? En dat ze enkel aanbieden wat belangrijk is voor jou? Bij Base zoeken ze permanent naar manieren om hun producten en diensten te verbeteren en aan te bieden aan de beste prijs. Bij Base staat de kwaliteit van het netwerk en de diensten die ze aan jullie kunnen leveren centraal.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Oppo a74 van Oppo vanaf € 9,00, prijzen van Oppo a74 van Oppo vanaf € 9,00 en prijzen van Samsung galaxy a12 van Samsung vanaf € 19,00.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten