Categorieën
Merken

Smatch Lokeren

Smatch
km
Kleine Dam 3, 9160 Lokeren
(173)
Geen gegevens beschikbaar
Smatch
km
Grote Baan 121, 9250 Waasmunster
(187)
Geen gegevens beschikbaar
Smatch
km
Drongenstraat 21, 9160 Lokeren
(138)
Geen gegevens beschikbaar

Smatch folders deze week en volgende week

De Smatch buurtwinkels liggen vlak bij woonwijken. De Smatch winkels bieden een keuze van producten die perfect voldoen aan de dagelijkse behoeften. Zo besteden ze bijzonder veel aandacht aan de kwaliteit en het assortiment van verse producten, in de zelfbediening beschikbaar in de afdelingen slagerij & fijne vleeswaren, fruit & groenten en bakkerij.

Smatch promoties deze week

Smatch, onderdeel van de groep Louis Delhaize, heeft buurtwinkels die altijd dicht bij woonwijken liggen. Bij Smatch vind je als klant een gamma van producten die voldoen aan de dagelijkse behoeften. Smatch besteedt bijzonder veel aandacht aan kwaliteit van haar eigen merk maar ook aan de verse producten die je kan vinden in de afdeling groenten en fruit, in de bakkerij en bij de slagerij en fijne vleeswaren. Blader hieronder alvast door de promotiefolder van Smatch voor alle promoties en aanbiedingen die op dit moment gelden!

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Appelen boskoop, cox, jonagold, elstar van Huismerk - Smatch vanaf € 1,49, prijzen van Kroketten en rösti cora van Huismerk - Smatch vanaf € 1,55 en prijzen van Witte champignons van Huismerk - Smatch vanaf € 1,99.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten