Categorieën
Merken

Kwantum Londerzeel

Kwantum
km
Nora Tilleylaan 16, 2800 Mechelen
(25)
Geen gegevens beschikbaar
Kwantum
km
Boomsesteenweg 119, 2630 Aartselaar
(287)
Geen gegevens beschikbaar
Kwantum
km
Morettestraat 11, 1740 Ternat
(1)
Geen gegevens beschikbaar

Als je van je huis een thuis wilt maken, begin je bij Kwantum. Bij de grootste woondiscounter van België en Nederland vind je alles voor je huis volgens de laatste trends: raam- en vloerbekleding, tapijten, behang & verf, meubels, verlichting en decoratie. De kwaliteit is altijd goed en de prijzen altijd laag. De laagste van België zelfs. Daar woon je beter van!

Kwantum promoties deze week

Kwantum is de grootste woondiscounter in Nederland en Vlaanderen. Kwantum is marktleider in vloerbedekking, laminaat, gordijnen, vitrages, behang en verlichting en een van de grootste aanbieders van meubelen, tuinmeubelen, keukendecoratie, rotan, kindermeubelen, woningdecoratie, opberg, gereedschap, huishoudtextiel en verf. Kortom, Kwantum biedt een verrassend compleet assortiment van leuke en actuele artikelen voor in en om het huis. Kwantum biedt de laagste prijs, evenals een verrassend complete service.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Alle kaarsen van Huismerk - Kwantum vanaf € 1,50, prijzen van Alle spreien en plaids van Huismerk - Kwantum vanaf € 5,25 en prijzen van Alles voor afval van Huismerk - Kwantum vanaf € 6,80.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten