Categorieën
Merken

Torfs Maaseik

Torfs
km
Koninginnelaan 115, 3630 Maasmechelen
(153)
Geen gegevens beschikbaar

Torfs folders deze week

Wie bij Torfs binnenstapt, heeft steeds een voetje voor. Zowel wat het ruime merkaanbod, de aangeboden kwaliteit als het winkelplezier betreft. De klanten zoeken schoenen, handtassen die hen het beste past en doen dat liefst in een aangenaam kader. Daarom staan onze verkopers paraat en krijg je op elk ogenblik de aandacht die je verdient. Bezoek zeker ook hun webshop.

Torfs promoties deze week

Torfs wil op maatschappelijk vlak zijn steentje bijdragen vanuit de overtuiging dat dit alles bijdraagt tot duurzaamheid in en buiten het bedrijf. Door middel van verschillende klantenacties en initiatieven concretiseert Torfs zijn financieel engagement naar 5 verschillende partners. Ben je op zoek naar de laatste nieuwe trends voor schoenen zowel voor groot als klein, dan kan je zeker bij Torfs terecht.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Champion Anaheim Grijze Sneakers van Champion vanaf € 56,96, prijzen van Skechers Arch Fit Lounge Roze Pantoffels van Skechers vanaf € 59,46 en prijzen van O'Neill Trestless Blauwe Hoge Sneakers van O'Neill vanaf € 59,95.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten