MS Mode Machelen

MS Mode
km
Leuvensestraat 64 1800 Vilvoorde
Geen gegevens beschikbaar
MS Mode
km
Westland shopping Center Sylvain Dupuislaan 517 1070 Brussel
(57)
Geen gegevens beschikbaar

MS Mode folders

Momenteel zijn er geen actieve folders van MS Mode. Je kan andere folders vinden via de winkels pagina.

MS Mode is dé nummer 1 op het gebied van curvy fashion. Iedere vrouw heeft haar eigen figuur, haar eigen stijl en haar eigen verhaal. En dat begrijpt MS Mode. Al meer dan 50 jaar ontwerpt MS Mode vrouwelijke en comfortabele fashion voor vrouwen met curves. In de maten 40 tot en met 54.

Stijlvol en betaalbaar? Die combinatie gaat bij MS Mode zeker samen. Met een steeds wisselende collectie met keuze uit verschillende stijlen, passend bij uw figuur is er altijd voldoende collectie voor een fijne prijs. Met voor elke gelegenheid en iedere bui de juiste outfit voor een betaalbare prijs. Daarnaast maakt MS Mode het u graag makkelijk. Alle kledingstukken kunt u eenvoudig combineren. U vindt bij MS Mode altijd een ruime keuze aan basics die in elke kledingkast thuishoren. Want een goede outfit begint met een goede basis. Daarnaast biedt de collectie altijd vrouwelijke jurken, stoere truien, tops en T-shirts en flatterende broeken en rokken. Én een grote keuze in denim met de perfecte fit. Het aanbod van MS Mode in fashionable curvy jeans met perfecte fit is heel ruim. Zowel basis jeans als denim met trendy wassingen. In veel verschillende modellen zodat iedere curvy vrouw de perfecte jeans kan vinden. #loveyourdenim MS Mode vertaalt trends op zo’n manier dat u zich er lekker in voelt. In combinatie met een deskundige advies en de betaalbare prijzen een perfect match! U voelt zich zelfverzekerd in MS Mode. En de ervaren medewerkers in de winkels geven u graag advies. MS Mode is ervan overtuigd dat vrouwelijke rondingen gezien mogen worden. Het is de passie om betaalbare fashion te ontwerpen die uw figuur flatteren. Fashion met de perfecte fit voor vrouwen van elke leeftijd en met iedere shape.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten