Categorieën
Merken

Sleeplife Merelbeke

Sleeplife
km
Rooigemlaan 563, 9000 Gent
(60)
Geen gegevens beschikbaar
Sleeplife
km
Antwerpsesteenweg 1124, 9041 Gent
(50)
Geen gegevens beschikbaar
Sleeplife
km
Gentsesteenweg 56, 9750 Kruisem
(34)
Geen gegevens beschikbaar

Sleeplife folders deze week en volgende week

Droom je van een zalige nachtrust? Bij Sleeplife® ontdek je welk slaapsysteem het best bij jou past. Reken daarvoor op persoonlijk en professioneel advies van ervaren slaapexperts, met de focus op ergonomie. Laat je begeleiden doorheen het uitgebreide gamma boxsprings, lattenbodems, matrassen, hoofdkussens, dekbedden, beschermers en bedtextiel. Sleeplife® is bovendien exclusieve verdeler van Ergosleep®. Een slaapsysteem dat je bed met digitale perfectie afstemt op jouw slaapprofiel of SLAAP-DNA®. Benieuwd naar het jouwe? Breng een bezoekje aan 1 van de 19 Sleeplife®-winkels in Vlaanderen, laat jouw SLAAP-DNA® gratis meten in de Ergosleep®-belevingsstudio en voel zelf het verschil.

Sleeplife promoties deze week

Bij Sleeplife® vind je altijd de perfecte lattenbodem, boxspring, matras of beschermer. Het ideale dekbed, kussen of dekbedovertrek. Altijd met evenveel oog voor comfort en design. Vertrouw daarbij op de meest innovatieve en kwalitatieve producten, een correcte leveringsdienst en een sterke prijs-kwaliteitsverhouding. Benieuwd? Neem een kijkje op de webshop of breng een bezoekje aan één van de 19 slaapwinkels in Vlaanderen en Brussel.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Hoofdkussen hitec soft van Huismerk - Sleeplife vanaf € 30,00, prijzen van Kussen van Huismerk - Sleeplife vanaf € 69,00 en prijzen van Kussen visco support plus van Huismerk - Sleeplife vanaf € 95,00.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten