Categorieën
Merken

Base Musson

Base
km
Rue d'Arlon 220, 6780 Messancy
(57)
Geen gegevens beschikbaar

Base folders deze week en volgende week

Base biedt je een uitgebreid gamma van smartphones, gsm's, mobiel internet, vast internet, abonnementen en tariefplannen. Voor deze artikelen kan je terecht in een Base Shop of op de webshop van Base. Bekijk hier de folders en promoties van Base.

Base promoties deze week

BASE positioneert zich op de Belgische markt van mobiele telefonie via het merk BASE. Hun producten en diensten worden verkocht in de BASE shops, maar ook online en via onrechtstreekse kanalen. Wil je dat er naar jouw behoeften wordt geluisterd ? En dat ze enkel aanbieden wat belangrijk is voor jou? Bij Base zoeken ze permanent naar manieren om hun producten en diensten te verbeteren en aan te bieden aan de beste prijs. Bij Base staat de kwaliteit van het netwerk en de diensten die ze aan jullie kunnen leveren centraal.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Apple iphone 12 refurbished 64 gb van Apple vanaf € 49,00, prijzen van Oppo a79 5g van Oppo vanaf € 69,00 en prijzen van Samsung galaxy a25 5g van Samsung vanaf € 69,00.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten