Categorieën
Merken

Maxi Zoo Nieuwerkerken

Maxi Zoo
km
Kattenstraat 5, 3800 Sint-Truiden
(407)
Geen gegevens beschikbaar
Maxi Zoo
km
Hendrik van Veldekesingel 36, 3500 Hasselt
(282)
Geen gegevens beschikbaar

Maxi Zoo folders deze week en volgende week

Welkom bij Maxi Zoo! De gezelligste dierenspeciaalzaak van het land met een ruim assortiment dierenproducten tegen scherpe prijzen. Bij Maxi Zoo vind je alles om het jouw huisdier écht naar zijn zin te maken! Op deze promotiepagina kan je alle acties en folders van Maxi Zoo raadplegen.

Maxi Zoo promoties deze week

De winkels van Maxi Zoo zijn modern ingerichte, grootschalige dierenspeciaalzaken. Direct bij binnenkomst valt de gezelligheid van de winkels op, de heldere sfeervolle verlichting, de ruime opzet en de bereikbaarheid van de geboden artikelen welke per diersoort worden gepresenteerd. Er worden niet alleen luxe producten verkocht maar ze bieden ook een ruim assortiment kwaliteitsartikelen tegen een zeer lage prijs.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van MultiFit Native Kauwknopen met Kip S van Multifit vanaf € 2,19, prijzen van Trixie Xmas Sneeuwbal pluche 10 cm van Trixie vanaf € 2,99 en prijzen van BUBECK hondenkoekjes 'Vrolijk Pasen' 210 g vanaf € 3,49.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten