Categorieën
Merken

Maxi Zoo Peer

Maxi Zoo
km
Binnensingel 19, 3920 Lommel
(442)
Geen gegevens beschikbaar
Maxi Zoo
km
Hasseltweg 18/20, 3600 Genk
(534)
Geen gegevens beschikbaar

Maxi Zoo folders deze week en volgende week

Welkom bij Maxi Zoo! De gezelligste dierenspeciaalzaak van het land met een ruim assortiment dierenproducten tegen scherpe prijzen. Bij Maxi Zoo vind je alles om het jouw huisdier écht naar zijn zin te maken! Op deze promotiepagina kan je alle acties en folders van Maxi Zoo raadplegen.

Maxi Zoo promoties deze week

De winkels van Maxi Zoo zijn modern ingerichte, grootschalige dierenspeciaalzaken. Direct bij binnenkomst valt de gezelligheid van de winkels op, de heldere sfeervolle verlichting, de ruime opzet en de bereikbaarheid van de geboden artikelen welke per diersoort worden gepresenteerd. Er worden niet alleen luxe producten verkocht maar ze bieden ook een ruim assortiment kwaliteitsartikelen tegen een zeer lage prijs.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Trixie Insectenhart met meelwormen 80 g van Trixie vanaf € 3,49, prijzen van PREMIERE Meat Menu Kitten Rund en kalkoenhart 6x200 g van Premiere vanaf € 6,89 en prijzen van PREMIERE Kitten Creamy Crunch met kip en melk 6 x 60 g van Premiere vanaf € 7,74.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten