Categorieën
Merken

Delhaize Pelt

Delhaize
km
Kempenplein 1 3910 Pelt
(658)
Geen gegevens beschikbaar
Delhaize
km
Abdijstraat 38 3930 Hamont-Achel
(1)
Geen gegevens beschikbaar
Delhaize
km
Brugstraat 42 3950 Bocholt
(243)
Geen gegevens beschikbaar

Delhaize folders

Delhaize is de supermarkt voor je dagelijkse boodschappen. Bij Delhaize kan je terecht voor zowel food als non-food artikelen. Delhaize staat ook bekend voor het uitgebreide aanbod BIO producten.

Delhaize promoties

Delhaize is een Belgische supermarktketen en maakt deel uit van de Delhaize Groep. Bij Delhaize kan je terecht voor je dagelijkse boodschappen tegen lage prijzen. Delhaize warenhuizen hebben altijd een ruim aanbod verse groenten en fruit, vlees, dranken en verzorgingsartikelen. Het gamma van Delhaize wordt verder aangevuld met onderhoudsproducten voor het huishouden. Naast de eigen merken heeft Delhaize ook alle A-merken in huis. Verder is Delhaize bekend omwille van zijn uitgebreide BIO aanbod. Bekijk via PromoButler altijd de actuele promoties en folders van Delhaize!
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Kabeljauwfilet van Huismerk - Delhaize vanaf € 1,55, prijzen van Koekjes mcvities melkchocolade van McVitie's vanaf € 2,05 en prijzen van Vruchtennectar banaan-kokos-citroen van Huismerk - Delhaize vanaf € 2,05.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten