Categorieën
Merken

Zelfbouwmarkt folders deze week

Zelfbouwmarkt is een uniek concept voor iedereen die wil bouwen, verbouwen of decoreren. In de ruime winkel van 5000 m² vind je 7 speciaalzaken (keukens, badkamer, ramen & deuren, vloeren, verlichting,...) onder 1 dak met professioneel advies. Je geniet dus van de scherpste prijzen zonder in te boeten op kwaliteit. Bekijk hieronder alvast de promoties uit de reclamefolders van Zelfbouwmarkt:

Zelfbouwmarkt promoties deze week

Zelfbouwmarkt opende in 1980 voor het eerst de deuren en evolueerde al snel naar een speciaalzaak met persoonlijk advies voor producten inzake bouwen, verbouwen en totaal interieurdecoratie. Dit unieke concept steunt op een lange traditie. Een goede kwaliteit gekoppeld aan een scherp gezette prijs en een goede service blijft dé filosofie van Zelfbouwmarkt. Bouwen aan je thuis is dan ook het motto!

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Inbouwspot Vierkant Diam 83 Mm Incl Led Lamp 3w 110 Lumen van Zelfbouwmarkt vanaf € 5,95, prijzen van Laminaat Clic 1286x194x8mm Met V-groef Den Wit van Zelfbouwmarkt vanaf € 9,99 en prijzen van Plafondpaneel Houtnerfstructuur 1290x190x8mm Eik van Zelfbouwmarkt vanaf € 11,99.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten