Categorieën
Merken

OKay Ramillies

OKay
km
Chau. de Namur 44, 5310 Éghezée
(423)
Geen gegevens beschikbaar
OKay
km
Rue de la Station 15, 1350 Orp-Jauche
(357)
Geen gegevens beschikbaar
OKay
km
Chau. de Charleroi 29, 1360 Perwez
(345)
Geen gegevens beschikbaar

OKay folders deze week

Je krijgt bij OKay service en kwaliteit voor de laagste prijzen in je buurt. Om je dit te kunnen garanderen, vergelijkt OKay dagelijks hun prijzen met de winkel- en folderprijzen van hun concurrenten. OKay houdt bij deze prijsvergelijking rekening met de winkels die binnen een straal van enkele kilometers rondom je OKay-buurtwinkel liggen.

OKay promoties deze week

OKay Buurtwinkels is de gezellige buurtwinkel waar je terecht kan voor al je dagelijkse boodschappen. Je vindt bij Okay Buurtwinkels een ruim assortiment op een compacte oppervlakte zodat je vlot en efficiënt kan winkelen. Je kan rekenen op service en kwaliteit voor de laagste prijzen in je buurt. Het assortiment van OKay Buurtwinkels bestaat uit voeding, dranken, huishoudartikelen en verse groenten en fruit.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Vittel plat water van Vittel vanaf € 0,71, prijzen van Coca-cola light van Coca Cola vanaf € 1,23 en prijzen van Boni selection pitabroodjes van Boni vanaf € 1,43.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten