Categorieën
Merken

OKay Ravels

OKay
km
Koning Albertstraat 170, 2381 Ravels
(275)
Geen gegevens beschikbaar

OKay folders deze week en volgende week

Je krijgt bij OKay service en kwaliteit voor de laagste prijzen in je buurt. Om je dit te kunnen garanderen, vergelijkt OKay dagelijks hun prijzen met de winkel- en folderprijzen van hun concurrenten. OKay houdt bij deze prijsvergelijking rekening met de winkels die binnen een straal van enkele kilometers rondom je OKay-buurtwinkel liggen.

OKay promoties deze week

OKay Buurtwinkels is de gezellige buurtwinkel waar je terecht kan voor al je dagelijkse boodschappen. Je vindt bij Okay Buurtwinkels een ruim assortiment op een compacte oppervlakte zodat je vlot en efficiënt kan winkelen. Je kan rekenen op service en kwaliteit voor de laagste prijzen in je buurt. Het assortiment van OKay Buurtwinkels bestaat uit voeding, dranken, huishoudartikelen en verse groenten en fruit.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Fanta orange no sugar van Fanta vanaf € 0,93, prijzen van Chaudfontaine natuurlijk mineraalwater van Chaudfontaine vanaf € 0,99 en prijzen van Gele courgette van Huismerk - Okay Buurtwinkels vanaf € 1,69.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten