Categorieën
Merken

Auto 5 Rumst

Auto 5
km
Lintsesteenweg 4, 2500 Lier
(462)
Geen gegevens beschikbaar
Auto 5
km
Zemstbaan 250, 2800 Mechelen
(711)
Geen gegevens beschikbaar
Auto 5
km
Jules Moretuslei 435, 2610 Antwerpen
(710)
Geen gegevens beschikbaar

Bekijk de promotie Tot 50€ aangeboden bij aankoop van nieuwe banden met montage in de Auto 5 folder

Folder met artikel Tot 50€ aangeboden bij aankoop van nieuwe banden met montage
Folder met artikel Tot 50€ aangeboden bij aankoop van nieuwe banden met montage

Bekijk meer aanbiedingen in de verschillende Auto 5 folders

Auto5 : de specialist op gebied van onderhoud en uitrusting van uw wagen, verwelkomt u graag in zijn winkel. Particulier of bestuurder van een firmawagen (leasing), ontdek het hele gamma van producten en diensten voorgesteld door Auto5 : banden, wisselstukken, autoradio’s, dakkoffers, fietsendragers, aanhangwagens, velgen, gereedschap, oliën, maar ook oplossingen om je anders te verplaatsen (vouwfietsen, elektrische fietsen, steps...).

Auto 5 promoties deze week

Auto5 is een uniek concept als autocentrum in België. Elk centrum heeft zowel een werkplaats als een winkel onder 1 dak. In de winkels vind je een uitgebreid gamma aan toebehoren, wisselstukken, autoradio's, GPS, fietsdragers, dakkoffers, 50cc en 125cc scooters enz. In hun werkplaats kan je terecht voor banden, jouw onderhoudsprogramma en de meest voorkomende herstellingen voor jouw remmen, uitlaat, batterijen, schokdempers, enz.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Stalen olieaflaatplug (nr. 639) van restagraf met m22 schroefdraad - (1,5 x 14mm) vanaf € 5,49, prijzen van Oliefilter norauto referentie wl7212 van Norauto vanaf € 13,99 en prijzen van Brandstoffilters wix filters wf8355 van Swix vanaf € 25,99.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten