DMDNet folders

Momenteel zijn er geen actieve folders van DMDNet. Je kan andere folders vinden via de winkels pagina.

Onze winkels richten zich met een uitgebreid gamma aan hard- en software op de particuliere klanten en kleine zelfstandigen. Kleine en middelgrote bedrijven kunnen terecht in ons business center. Zij specialiseren zich in totaaloplossingen. Alfa-Zet Systems (dat onder het zelfde dak zit) focust zich op geïntegreerde bedrijfsoplossingen voor ondernemingen uit de retail, - service-, en distributiesector.

DMD Net biedt al meer dan 10 jaar een ruime assortiment van multimedia artikelen als Sofware, Hardware, GSM, Telefoon, TV,..enz. U kunt deze producten vinden in hun 3 winkels te Averbode, Geel en Tielt Winge. De particuliere klanten en kleine zelfstandigen kunnen terecht in hun business center. Ze zijn in totaaloplossingen specialiseerd. Wanneer u voor DMD Net kiest, kiest u voor een team deskundige IT-specialisten. Kijk op hun website om meer over hun diensten en services te weten of bekijk hieronder hun promotiefolder.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten