Categorieën
Merken

Lidl Vilvoorde

Lidl
km
Portaelsplein 9, 1800 Vilvoorde
(957)
Geen gegevens beschikbaar
Lidl
km
Woluwelaan 80, 1830 Machelen
(1314)
Geen gegevens beschikbaar
Lidl
km
Rue Waelhem 86-92, 1030 Schaerbeek
(907)
Geen gegevens beschikbaar

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs! Lidl is een supermarktketen waar je terecht kan voor je dagelijkse boodschappen. Je vindt er een uitgebreid assortiment food en non-food artikelen van kwalitatieve huismerken zoals Silvercrest, Parkside, Florabest, Crivit en Powerfix. Naast de lokale winkels kan je de Lidl producten ook kopen in hun online shop. Wekelijks kan je in de Lidl folder diverse artikelen in promotie vinden. Lidl legt de nadruk op versheid, kwaliteit en klanttevredenheid. Dit doen ze door hoogkwalitatieve producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs. De nieuwste folders van Lidl raadpleeg je bij Promobutler.be.

Lidl promoties deze week

Lidl is een supermarktketen met als motto: “De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs”. Ze hebben een uitgebreid assortiment dat bestaat uit food artikelen zoals fruit, groenten, vlees, brood en drank. Daarnaast verkopen ze ook non-food artikelen van diverse thema’s zoals elektrische apparaten, huishoudartikelen, babyartikelen, kleding, … Lidl focust op kwaliteit, versheid en betaalbaarheid. Dit komt ook terug in hun sterke huismerken zoals Silvercrest, Parkside en Florabest. Wekelijks vind je in de Lidl folder de beste promoties terug.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van AQUAPUR® Opvouwbare emmer of mand, 10 L van AquaPur vanaf € 3,99, prijzen van PARKSIDE® Haakse boorkop of bithouder van Parkside vanaf € 4,99 en prijzen van LUPILU® Set van 2 T-shirts met lange mouwen van Lupilu vanaf € 4,99.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten