Categorieën
Merken

Smatch Wachtebeke

Smatch
km
Melkerijstraat 3 9185 Wachtebeke
(210)
Geen gegevens beschikbaar
Smatch
km
Hoogbouwplein 2 9060 Zelzate
(167)
Geen gegevens beschikbaar
Smatch
km
Korte Damstraat 17 9180 Moerbeke-Waas
(123)
Geen gegevens beschikbaar

Smatch folders

De Smatch buurtwinkels liggen vlak bij woonwijken. De Smatch winkels bieden een keuze van producten die perfect voldoen aan de dagelijkse behoeften. Zo besteden ze bijzonder veel aandacht aan de kwaliteit en het assortiment van verse producten, in de zelfbediening beschikbaar in de afdelingen slagerij & fijne vleeswaren, fruit & groenten en bakkerij.

Smatch promoties

Smatch, onderdeel van de groep Louis Delhaize, heeft buurtwinkels die altijd dicht bij woonwijken liggen. Bij Smatch vind je als klant een gamma van producten die voldoen aan de dagelijkse behoeften. Smatch besteedt bijzonder veel aandacht aan kwaliteit van haar eigen merk maar ook aan de verse producten die je kan vinden in de afdeling groenten en fruit, in de bakkerij en bij de slagerij en fijne vleeswaren. Blader hieronder alvast door de promotiefolder van Smatch voor alle promoties en aanbiedingen die op dit moment gelden!
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Fijne terrines voor katten cora van Huismerk - Smatch vanaf € 0,32, prijzen van Croissants chocoladebroodjes of boterkoeken natuur of met rozijnen van Huismerk - Smatch vanaf € 2,00 en prijzen van Caffè latte emmi van Emmi vanaf € 2,09.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten