Zalando Lounge folders deze week en volgende week

Momenteel zijn er geen actieve folders van Zalando Lounge. Je kan andere folders vinden via de folders pagina.

Op zoek naar grote merken tegen een betaalbare prijs? Maak een account op Zalando lounge en ontdek hier de grootste kortingen op kleding, schoenen en accessoires. Ook voor tuinartikelen of huishoudartikelen kan je bij Zalando lounge terecht voor de beste kortingen.

Bij Zalando Lounge kun je populaire merken vinden met grote kortingen. Om de mode van Zalando Lounge te bekijken moet je aangemeld zijn op de website. Door een account aan te maken word je automatisch op de hoogte gehouden van de nieuwste promoties. De verschillende merken en producten worden gedurende een kort tijdsbestek op de website aangeboden. Vaak lopen de kortingen dan ook op tot wel 75%. Bij Zalando Lounge vind je bekende merken zoals Nike, Adidas, Levi’s, Kenzo, Converse, Topshop, Hunkemöller, Gaastra, Lacoste en nog veel meer. Niet alleen kleding en accessoires kun je hier extra voordelig bestellen, maar ook schoenen zijn hier regelmatig te vinden. Vaak leg je veel geld neer voor schoenen die je maar één seizoen draagt. Bij Zalando Lounge worden de schoenen vaak zo voordelig aangeboden dat je geen twee keer hoeft na te denken voor je ze bestelt. Ook zijn er vaak leuke acties op artikelen voor in je huis of tuin. Zo kun je bijvoorbeeld mooi servies of leuke cadeautjes vaak vinden op de website. Wil je graag op de hoogte blijven van de beste deals en kortingen? Zorg dan dat je de website van PromoButler goed in de gate houdt. De beste deals van Zalando Lounge worden op PromoButler gecommuniceerd, zodat je nooit iets mist. Je kunt je gratis inschrijven bij Zalando Lounge, maar het is belangrijk dat je niet te lang wacht met het plaatsen van je bestelling. De voorraad is klein en de producten vliegen er vaak snel uit. De bezorgkosten in België en Nederland zijn € 3,90 en de bestelling is tussen 3 en 5 werkdagen in huis.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten