Categorieën
Merken

HandyHome Wingene

HandyHome
km
Tieltstraat 62, 8755 Ruiselede
(104)
Geen gegevens beschikbaar
HandyHome
km
Sijselestraat 48 A, 8730 Beernem
(107)
Geen gegevens beschikbaar
HandyHome
km
Ingelmunstersteenweg 23, 8780 Oostrozebeke
(76)
Geen gegevens beschikbaar

HandyHome folders deze week en volgende week

HandyHome richt zich tot de ervaren doe-het-zelver. 60 DHZ-winkels in Belgïe staan klaar om jou persoonlijke service en grote keuze in handgereedschap, tuinieren, sanitair, verven, materiaal, … aan te bieden. Alle HandyHome verkooppunten zijn zelfstandige handelszaken waar tienduizenden verschillende items beschikbaar zijn. Voor al je de klussen die je zelf kan doen, voor raad en materiaal kan je bij HandyHome terecht. Bekijk op deze pagina alle folders en promoties van HandyHome.

HandyHome promoties deze week

HandyHome is een aankoopgroepering voor gespecialiseerde doe het zelf leden. Het gamma van HandyHome bestaat uit bouwbeslag, gereedschap, electriciteit, tuingereedschap, ijzerwaren en sanitair. In de gespecialiseerde doe het zelf winkels kan je terecht voor het uitgebreide gamma alsook een woordje uitleg bij de producten.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Attrape-mouches green 4pc van Compo vanaf € 2,65, prijzen van Piquet calibre et fraise van Cartri vanaf € 3,95 en prijzen van Planches cabane van Cartri vanaf € 5,95.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten