Filters

Promoties & folders van Gero Wonen

Folders van Gero Wonen

Gero, dé trendsetter op vlak van interieur presenteert alle actuele woontrends en tijdloze stijlen voor alle smaken, leeftijden en budgetten in zijn meer dan 10.000 m² grote showroom. De sterke troeven van Gero Wonen zijn onder andere ook de grote cadeaushop en de uitgebreide meeneemafdeling. De service van Gero maakt het verschil. Van het advies van de interieurspecialisten tot de monteurs die alles perfect bij je thuis komen plaatsen. Gero wonen streeft naar maximale tevredenheid bij al haar klanten.

Momenteel verwerken wij geen folders van Gero Wonen. Je vindt andere winkels via de Winkels

Volgende folders kunnen je ook interesseren

O & O Trendy Wonen folder geldig tot 17-06-2019

O & O Trendy Wonen

Nog 13 dagen geldig
Deba Meubelen folder geldig tot 17-06-2019

Deba Meubelen

Nog 2 maanden geldig

In de showroom van Gero Wonen vind je alle actuele woontrends en tijdloze stijlen terug. Dit voor alle smaken, leeftijden en budgetten. Bij Gero kan je terecht voor alle meubelen: van volledige slaapkamers tot woonkamers, zitkamers,... maar ook voor zitbanken, kasten, tafels en stoelen in alle stijlen kan je terecht bij Gero wonen. Onze specialisten in de showroom helpen jullie graag verder. Ook voor leuke cadeaus en accessoires kan je terecht in onze cadeaushop. Onze promoties en folders kan je alvast hier bekijken.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten