Promoties & folders van Goossens Wonen & Slapen

Folders van Goossens Wonen & Slapen

Goossens wonen & slapen is een gerenommeerde speler binnen de branche wonen en slapen. Het bedrijf bestaat al sinds 1954 en weet wat vakmanschap inhoudt. Momenteel telt Goossens meerdere grote filialen verspreid over België en Nederland. Je kan bij Goossens terecht voor een uitgebreide inspirerende collectie woon- en slaapmeubels met veel eigen ontwerpen in diverse stijlen, zowel online als in één van onze winkels. Want meubels kopen moet een feest zijn, daarom staan onze woon- en slaapexperts voor je klaar om je te helpen met persoonlijk advies en beantwoorden zij al je vragen. Zo weet je zeker dat je altijd thuiskomt in een huis dat waarin jij helemaal fijn voelt.

Momenteel verwerken wij geen folders van Goossens Wonen & Slapen. Je vindt andere winkels via de Winkels

Bij Goossens Wonen vind je een grote collectie meubels zoals banken, fauteuils, dressoirs, eetkamerstoelen en -tafels, bedden en boxsprings, in 1001 smaken en stijlen. Geen losse verzameling meubels maar compleet uitgewerkte woonkamer- en slaapkamerinterieurs. Natuurlijk kan je er ook terecht als je op zoek bent naar een nieuwe kleerkast of nachtkastje voor in de slaapkamer. Een nieuwe buffetkast voor in de eetkamer vind je er ook terug.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten

Wachtwoord


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ik ga hiermee akkoord