Filters

Toon meer
Toon meer

Promoties & folders van HandyHome

Folders van HandyHome

HandyHome richt zich tot de ervaren doe-het-zelver. 60 DHZ-winkels in Belgïe staan klaar om jou persoonlijke service en grote keuze in handgereedschap, tuinieren, sanitair, verven, materiaal, … aan te bieden. Alle HandyHome verkooppunten zijn zelfstandige handelszaken waar tienduizenden verschillende items beschikbaar zijn. Voor al je de klussen die je zelf kan doen, voor raad en materiaal kan je bij HandyHome terecht. Bekijk op deze pagina alle folders en promoties van HandyHome.

Volgende folders kunnen je ook interesseren

BricoPlanit folder geldig tot 16-02-2019

BricoPlanit

Nog 9 dagen geldig
Brico folder geldig tot 16-02-2019

Brico

Nog 9 dagen geldig
Zelfbouwmarkt folder geldig tot 16-02-2019

Zelfbouwmarkt

Nog 16 dagen geldig

Acties van HandyHome

Sorteer op  
HandyHome Promoties High - Keter - Geldig van 31/01/2019 tot 17/02/2019 bij HandyHome

High - Keter

Nog 1 dagen geldig

HandyHome is een aankoopgroepering voor gespecialiseerde doe het zelf leden. Het gamma van HandyHome bestaat uit bouwbeslag, gereedschap, electriciteit, tuingereedschap, ijzerwaren en sanitair. In de gespecialiseerde doe het zelf winkels kan je terecht voor het uitgebreide gamma alsook een woordje uitleg bij de producten.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Bleekwater van Forever vanaf € 1,95, prijzen van Opbergbak maxi crownest van Allibert vanaf € 9,45 en prijzen van Straatvuilbak van Huismerk - HandyHome vanaf € 9,95.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten

Wachtwoord


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ik ga hiermee akkoord