Filters

Toon meer
Toon meer

Promoties & folders van Home & Co

Folders van Home & Co

Home & Co is een divisie van de Meno Group die zich specialiseert in de decoratie van je huis en in huishoudartikelen met kwaliteit. Het gamma van Home & Co bestaat uit klein elektro zoals strijkijzers, broodroosters, koffiezetapparaten en mixers. Ook fruitpersen, fluitketels en ovenschalen behoren tot het assortiment, net als vazen, beeldjes en andere decoratieartikelen. De producten van Home & Co worden verdeeld onder een groot aantal doe het zelf of interieur zaken.

Acties van Home & Co

Sorteer op  
Home & Co Promoties Doeken - Rixx - Geldig van 31/01/2019 tot 24/02/2019 bij Home & Co

Doeken - Rixx

Nog 1 dagen geldig

Home & Co biedt een breed gamma aan decoratieve artikelen en huishoudelijke producten met een hoge kwaliteit. Het assortiment van Home & Co bevat klein elektro zoals mixers, eierkokers, magnetrons, .... Ook pannen, glazen, serviezen zijn vertegenwoordigd in het gamma, net als vazen??, beeldjes en andere decoratieve voorwerpen. Producten van Home & Co worden verdeeld over een groot aantal doe het zelf zaken of gespecialiseerde interieurwinkels.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Pannenkoekendeegverdeler van Patisse vanaf € 1,50, prijzen van Handschoen van Rixx vanaf € 1,95 en prijzen van Klopper silicone van Cosy & Trendy vanaf € 2,50.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten

Wachtwoord


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ik ga hiermee akkoord