Promoties filteren

Horta - Promoties, folders en kortingscodes

Horta folders en promoties
Horta is een groepering van onafhankelijke winkels met een productgamma dat opgebouwd is rond tuin en dier. Zo vind je bij Horta tuinmeubels, speeltuigen, serres, maar ook dierenvoeding, dierenaccessoires en allerlei decoratieartikelen.

Eén van de belangrijkste punten hierbij is de uitwisseling van onze jarenlange ervaring. Ons advies is dan ook de beste oplossing voor uw probleem.

Het doel van een Horta lid moet er in bestaan de consumenten een zo hoog mogelijk tevredenheidsgevoel mee te geven na een bezoek of een contact met onze winkel.
Logo Horta decoratie horta dier horta tuin horta

Horta is een winkel waar je terecht kan voor alle artikelen voor tuin en dier. In het gamma van Horta vind je alles voor de tuinaanleg zoals bemesting, plantenbescherming en serres. Ook voor de tuininrichting zijn er speeltuigen, alles voor het aanleggen van een vijver, carports,... Voor de dieren vind je bij Horta alles voor katten, honden, knaagdieren, vogels gaande van voeding tot speeltjes en van manden tot eetaccessoires. Ook voor dieren zoals kippen, schapen, konijnen en paarden vind je een uitgebreid assortiment bij Horta.

Bekijk hier de vorige Horta reclamefolders

Reclamefolders van Horta

Momenteel verwerken wij geen folders van Horta. Je vindt andere winkels via de Winkels pagina.

Volgende folders kunnen je ook interesseren

11-04-2018
tot en met
21-04-2018