Promoties van Huismerk - JBC

In de winkels van JBC of op de webshop vind je het gamma van JBC. Er is een breed assortiment dameskleding, herenkleding en kinderkleding aanwezig. In de winkels zie je meteen de nieuwe trends in de mode door de eilanden in de winkel. Bezoek snel een winkel of doe je aankopen op de webshop van JBC. JBC, dat is aangenaam shoppen in een moderne en eigentijdse winkel. Door de overzichtelijke indeling en de nieuwe etalage-eilanden in de winkel krijg je een duidelijk beeld van de laatste modetrends. Vind op die manier nog gemakkelijker jouw droomoutfit! JBC is een op en top Belgisch familiebedrijf, daarom brengen wij de internationale trends op maat van onze Belgische klant. Voor kinderen hebben we de leuke collecties van Samson & Gert, Plop, K3, Spring, Bumba en Ketnet. En voor echte trendsetters is er de exclusieve collectie van Walter Van Beirendonck.

Helaas hebben we momenteel geen aanbiedingen van het merk Huismerk - JBC. Neem gerust eens een kijkje bij onze andere Merken.
Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten

Wachtwoord


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ik ga hiermee akkoord