Promoties van Huismerk - Vleesmeesters

Het Vleesmeester concept is een concept waarbij de slagerij afgestemd wordt op een discount supermarkt. Vleesmeester heeft een welomlijnd assortiment van vlees, vleeswaren en traiteurproducten. Deze zijn van een hoge kwaliteit en worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Vleesmeester is één van de concepten van VersoFood. Dit concept houdt in dat de slagerij afgestemd wordt op een discount supermarkt. Vleesmeester heeft een breed assortiment, gaande van vlees, vleeswaren tot traiteurproducten. Deze producten worden tegen scherpe prijzen aangeboden en zijn van een hoge kwaliteit. De inrichting van deze slagerijen is steeds sober. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan hygiëne. Zo beschikt elke slagerij van het Vleesmeester concept over een goed ingerichte productieruimte.

Helaas hebben we momenteel geen aanbiedingen van het merk Huismerk - Vleesmeesters. Neem gerust eens een kijkje bij onze andere Merken.
Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten