Impermo Promoties en folders

Momenteel zijn er geen actieve folders van Impermo. Je kan andere folders vinden via de winkels pagina.

Impermo is een tegelhandel in Sint-Truiden die door de jaren heen enorm gegroeid is. Wat begon als het produceren van cementtegels, groeide al snel naar het vervaardigen van keramische tegels en de verkoop ervan. Momenteel is de hoofdactiviteit van Impermo het verkopen van tegels en natuursteen. Dit is een echt familiebedrijf dat nu gerund wordt door de 4e generatie.

IMPERMO is een typisch Zuid-Limburgs familiebedrijf. De tegelfabriek "IMPERMO" begon eerst met de fabricatie en verkoop van betonwaren en betonagglomeraten met marmer. Naast de eigen fabricatie van tegels, die topjaren bereikte tussen 1950-'70, bestond er ook een bouwhandel voor de verkoop van keramische vloer- en wandtegels. Voor het ogenblik worden in vijf showrooms ongeveer 5000 diverse vloer- en wandtegels voorgesteld. Je kan er steeds terecht voor advies. Regelmatig kan je er acties terugvinden. Neem zeker eens een kijkje op de webshop of spring eens binnen in 1 van hun filialen.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten