Filters

Toon meer
Toon meer

Populaire folders

Merkenfolder folder geldig tot 23-04-2019

Merkenfolder

Nog 1 maand geldig
Euroshop folder geldig tot 23-04-2019

Euroshop

Nog 2 maanden geldig
Ava folder geldig tot 23-04-2019

Ava

Nog 7 dagen geldig

Behang en Verven

Behangen of verven? Het blijft de meest gestelde vraag als je je interieur wil inrichten. Gelukkig ben je niet je leven lang verbonden aan dezelfde smaak. Acryl, latex of natuurverven: de ene is al milieuvriendelijker dan de andere. Enkele decoratieve technieken aanbrengen, maakt het tot een meesterwerk. Ben je toch eerder een behanger, dan heb je voldoende variatie met het gewone behangpapier of vliesbehang maar trendy is digitaal gedrukte muurbekleding. Kun je niet kiezen, dan is dat nog beter. Een combinatie van verven en behangen, kan alleen maar mooier uitkomen. Let er alleen op dat de verschillende kleuren en motieven in de hele woning bij elkaar passen, zodat het geen kakofonie wordt.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Renovatievlies van Huismerk - Zelfbouwmarkt vanaf € 9,99, prijzen van Renovatievlies 0,75x25m van Zelfbouwmarkt vanaf € 24,90 en prijzen van Vliesbehang Bering Grijs Zwart van Zelfbouwmarkt vanaf € 24,99.

Promoties Behang en Verven

Sorteer op  
Makro Promoties Superlatex mat wit - Sigma - Geldig van 10/04/2019 tot 23/04/2019 bij Makro
Enkel vandaag nog geldig

×

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten