Filters

Toon meer
Toon meer

Populaire folders

Woodtex folder geldig tot 25-03-2019

Woodtex

Nog 26 dagen geldig
Euroshop folder geldig tot 25-03-2019

Euroshop

Nog 3 maanden geldig
Ava folder geldig tot 25-03-2019

Ava

Nog 1 maand geldig

Tapijten

Een tapijt in de woonkamer: het klinkt ouderwets maar brengt des te meer gezelligheid. Zo brengen tapijttegels een leuk effect in de kamer, in de kinderkamer bijvoorbeeld. Uiteraard bestaan er verschillende soorten: Oosters, Chinees en Berbers verraden waar ze vandaan komen en er zijn ook de speciale rendierhuiden, schapenvacht en koehuiden. Tapijt kent vele voordelen: het is warmte-isolerend, akoestisch en energiebesparend. Een misverstand is dat tapijt niet geschikt is in een huis waar allergielijders of astmapatiënten wonen. Maar toch bestaat ook hier een oplossing: stofzuigen met een aangepaste filter.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Tånum vloerkleed, glad geweven van Huismerk - Ikea vanaf € 4,99, prijzen van Lohals vloerkleed, glad geweven van Huismerk - Ikea vanaf € 24,99 en prijzen van Torrild vloerkleed, laagpolig van Huismerk - Ikea vanaf € 39,99.

Promoties Tapijten

Sorteer op  
Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten

Wachtwoord


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ik ga hiermee akkoord