Filters

Toon meer
Toon meer

Populaire folders

Zelfbouwmarkt folder geldig tot 17-06-2019

Zelfbouwmarkt

Nog 7 dagen geldig
BricoPlanit folder geldig tot 17-06-2019

BricoPlanit

Nog 7 dagen geldig
O & O Trendy Wonen folder geldig tot 17-06-2019

O & O Trendy Wonen

Nog 13 dagen geldig
Ava folder geldig tot 17-06-2019

Ava

Nog 18 dagen geldig
Euroshop folder geldig tot 17-06-2019

Euroshop

Nog 13 dagen geldig

Tapijten

Een tapijt in de woonkamer: het klinkt ouderwets maar brengt des te meer gezelligheid. Zo brengen tapijttegels een leuk effect in de kamer, in de kinderkamer bijvoorbeeld. Uiteraard bestaan er verschillende soorten: Oosters, Chinees en Berbers verraden waar ze vandaan komen en er zijn ook de speciale rendierhuiden, schapenvacht en koehuiden. Tapijt kent vele voordelen: het is warmte-isolerend, akoestisch en energiebesparend. Een misverstand is dat tapijt niet geschikt is in een huis waar allergielijders of astmapatiënten wonen. Maar toch bestaat ook hier een oplossing: stofzuigen met een aangepaste filter.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Tånum vloerkleed, glad geweven van Huismerk - Ikea vanaf € 4,99, prijzen van Lohals vloerkleed, glad geweven van Huismerk - Ikea vanaf € 24,99 en prijzen van Torrild vloerkleed, laagpolig van Huismerk - Ikea vanaf € 39,99.

Promoties Tapijten

Sorteer op  
Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten