Promoties & folders van Intertoys

Folders van Intertoys

Intertoys is een van oorsprong Nederlandse speelgoedwinkel, maar heeft ook vestigingen in België. Je vindt er een ruim assortiment speelgoed,cadeaus en games voor de kids. De inkopers van Intertoys dragen kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel,ze zorgen er voor dat alles wat je bij Intertoys koopt veilig is en voorzien is van de juiste pictogrammen zodat je weet of het geschikt voor je kinderen.

Volgende folders kunnen je ook interesseren

Fun folder geldig tot 18-01-2019

Fun

Nog 13 dagen geldig
Lidl folder geldig tot 18-01-2019

Lidl

Over 3 dagen geldig
Lidl folder geldig tot 18-01-2019

Lidl

Nog 1 dagen geldig
ToyChamp folder geldig tot 18-01-2019

ToyChamp

Nog 2 dagen geldig
Dreamland folder geldig tot 18-01-2019

Dreamland

Nog 1 maand geldig
Dreamland folder geldig tot 18-01-2019

Dreamland

Nog 1 maand geldig

Acties van Intertoys

Sorteer op  

Intertoys is een speelgoedketen met winkels in België en Nederland. Je kan er terecht voor een breed assortiment van speelgoed voor jong en oud met bekende merken als LEGO, Barbie, Jumbo en Playmobil. Bij Intertoys kan je ook een grote collectie van games voor alle consoles vinden. Intertoys staat garant voor kwaliteitsvol en betrouwbaar speelgoed zodat je je kinderen zorgeloos kan laten spelen. Hier op PromoButler vind je de meest actuele promoties en folders van Intertoys.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Soft`n slo squishies van Squishies vanaf € 3,99, prijzen van Incredibles precool van Disney vanaf € 3,99 en prijzen van Fisher-price thomas + friends metalen voertuigen van Fisher-Price vanaf € 4,49.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten

Wachtwoord


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ik ga hiermee akkoord