Categorieën
Merken

Intertoys folders deze week en volgende week

Intertoys is een van oorsprong Nederlandse speelgoedwinkel, maar heeft ook vestigingen in België. Je vindt er een ruim assortiment speelgoed,cadeaus en games voor de kids. De inkopers van Intertoys dragen kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel,ze zorgen er voor dat alles wat je bij Intertoys koopt veilig is en voorzien is van de juiste pictogrammen zodat je weet of het geschikt voor je kinderen.

Intertoys promoties deze week

Intertoys is een speelgoedketen met winkels in België en Nederland. Je kan er terecht voor een breed assortiment van speelgoed voor jong en oud met bekende merken als LEGO, Barbie, Jumbo en Playmobil. Bij Intertoys kan je ook een grote collectie van games voor alle consoles vinden. Intertoys staat garant voor kwaliteitsvol en betrouwbaar speelgoed zodat je je kinderen zorgeloos kan laten spelen. Hier op PromoButler vind je de meest actuele promoties en folders van Intertoys.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Lego dreamzzz izzie’s narwal-luchtballon 71472 van Lego vanaf € 10,99, prijzen van Lego animal crossing hagrids huisje onverwacht bezoek 76428 van Lego vanaf € 14,99 en prijzen van Lego creator 3-in-1 retro fotocamera 31147 van Lego vanaf € 14,99.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten