JM Bruneau Promoties en folders

Momenteel zijn er geen actieve folders van JM Bruneau. Je kan andere folders vinden via de winkels pagina.

Bij JM Bruneau kan je terecht voor al je kantoormateriaal. Online vind je een uitgebreid gamma kantoormeubelen, informatica, papier en schrijfwaren, bureautica en opbergopstellingen. Ook voor je thuiskantoor kan je bij JM Bruneau terecht.

Op de website van JM Bruneau vind je een enorm groot aanbod qua kantoorbenodigdheden. De website biedt alles aan wat je maar nodig denkt te hebben op het kantoor. Je vindt hier de volgende categorieën: kantoormeubelen, kantoorinrichting, informatica en bureautica, inktpatronen, papier & schrijfwaren, klassement, hygiëne & onderhoud, veiligheid & magazijn, voeding & receptie. Bij JM Bruneau vind je items van enorm veel verschillende merken. Onder anderen de volgende merken bieden hun items aan via de webshop van JM Bruneau: Sony, Pritt, Philips, Spa, Tork, Samsung, Post-It, Serox, Tesa en nog veel meer. De website van JM Bruneau biedt ook de mogelijkheid om de meubels te bekijken in de online showroom met al hun meubelprogramma’s. Dit zorgt ervoor dat je nog makkelijker kan keuren en kiezen. Aangezien 100% van de producten beschikbaar zijn vanuit de voorraad, kunnen zij zowel in België als in Luxemburg binnen 24 uur de bestelling leveren, mits de bestelling geplaatst is voor 16.00uur. De levering bij JM Bruneau is geheel gratis wanneer de bestelling minimum € 74 is. Daarnaast geeft JM Bruneau 2 jaar garantie op alle producten, sommige van de artikelen genieten zelfs een levenslange garantie. Wanneer je binnen 30 dagen je producten retour wilt zenden, is dit geheel gratis. Bij de bestellingen van JM Bruneau is er ook een optie voor all-in montage van het meubilair, erg fijn wanneer je een grote bestelling plaatst of zelf over twee linkerhanden beschikt. Op de website van PromoButler worden regelmatig kortingscodes en promoties geplaatst van JM Bruneau, hou de website in de gaten en mis deze niet!

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten