Promoties & folders van Keldermans Wonen

Folders van Keldermans Wonen

Betreed een universum vol interieurconcepten en -ideeën bij Keldermans. Eén locatie, drie woonwinkels, drie woonstijlen. Ben je op zoek bent naar een totaalinrichting in Engelse of landelijke stijl, een eigentijdse eetkamer of een lederen salon, een design TV-wand of een warme romantische woonkamer, dan kan je steeds bij Keldermans Wonen terecht! Er is één ding dat alle drie de winkels gemeen hebben: Een uitstekende prijs voor kwaliteitsmeubelen, met een correcte dienst-na-verkoop.

Momenteel verwerken wij geen folders van Keldermans Wonen. Je vindt andere winkels via de Winkels

Volgende folders kunnen je ook interesseren

O & O Trendy Wonen folder geldig tot 12-12-2018

O & O Trendy Wonen

Nog 19 dagen geldig
De Prijzenklopper folder geldig tot 12-12-2018

De Prijzenklopper

Nog 19 dagen geldig
Deba Meubelen folder geldig tot 12-12-2018

Deba Meubelen

Nog 2 maanden geldig

Keldermans Meubelen is erg trots om jou ook een bijzonder uitgebreide collectie eetkamers te kunnen aanbieden. Rustiek, eigentijds, trendy, design en nog veel meer: bij ‘Keldermans Meubelen’ zal je voortaan op een heel andere manier van jouw eetruimte genieten en het multifunctionele concept van de eigentijds eetruimte op een heel andere manier beleven. Keldermans Wonen staan je op dat vlak dan ook graag bij met deskundig advies.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten

Wachtwoord


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ik ga hiermee akkoord